nieuws

Dirk Beljaarts gm Art’otel Amsterdam

Hotel

Dirk Beljaarts gaat het nieuwe Art’otel in Amsterdam leiden als general manager. Het nieuwe hotel gaat deze zomer open. Art’otel telt 107 kamers, een fitnessruimte met zwembad, bar, restaurant rook-lounge en een kunstgalerie.

Dirk Beljaarts gm Art’otel Amsterdam

Dirk Beljaarts is aangesteld als general manager van het Art’otel in Amsterdam. Het selecteren en aanstellen van personeelsleden voor het hotel, behoort tot Beljaarts eerste taken. Deze procedure is afgelopen weekend van start gegaan. Tijdens een wervingsdag profileerden sollicitanten zich gedurende creatieve workshops.

Dirk Beljaarts

Beljaarts is afkomstig van het Golden Tulip Apple Park hotel in Maastricht dat bij bijna vier jaar onder zijn hoede had. Daarvoor werkte hij onder meer bij de Hotelschool in Rotterdam, was hij general manager bij Golden Tulip Frankfurt-Offenbach en werkte hij bij de Golden Tulip hotels in Loosdrecht en Noordwijk. In zijn carrière was hij vaker betrokken bij nieuwe hotels.

At’otel is eigendom van PPHE Hotel groep die ook de Park Plaza hotels beheert. De groep heeft 38 hotels met in totaal ruim 8200 kamers.

Reageer op dit artikel