nieuws

Galamadammen: hoogste nieuwe binnenkomer Terras Top 100

Hotel

Het Friese hotel Galamadammen is dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Terras Top 100. Misset Horeca legde een verrassingsbezoek af aan Koudum. De camera ging mee.

Galamadammen: hoogste nieuwe binnenkomer Terras Top 100

Karen Steffens, restaurantsupervisor bij Galamadammen, had het terras opgegeven en terecht naar nu blijkt. Als hoogste nieuwe binnenkomer stormt het terras de lijst binnen. Misset Horeca ging langs met de camera en overviel Steffens. De opzet slaagde: totaal overdonderd nam Steffens de bloemen en bijbehorende oorkonde in ontvangst. Ze moet nog wel even wachten op de exacte uitslag, want op welke plek Galamadammen is binnengekomen wordt 1 juli bekendgemaakt.

Terras Top 100-evenement
De Misset Horeca Terras Top 100 wordt 1 juli bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement. Dit zal plaatsvinden bij de winnaar van vorig jaar, restaurant Eemlust in Baarn. Ook zullen de snelste stijger en de publiekswinnaar in het zonnetje worden gezet. Bekijk hier de Terras Top 100 van 2012.

Reageer op dit artikel