nieuws

Hampshire gaat hotel in Erica verbouwen

Hotel

Hampshire Hospitality gaat hotel Drenthe-Zuid in Erica verbouwen. Het restaurant wordt uitgebreid en er komt een nieuwe lounge met bar. Met de aanpassingen wordt meer ingezet op bezoekers uit de regio.

Hampshire gaat hotel in Erica verbouwen

De verbouwing van Hampshire-hotel Drenthe Zuid in Erica wordt gemeld door het Dagblad van het Noorden. Het hotel is onderdeel van het (voormalige) Green Meet*s Resort, dat sinds oktober vorig jaar opereert onder de licentieformule van Hampshire Hospitality.

Bezoeker uit de regio

De verbouwing luidt volgens het artikel ‘een nieuwe koers van het bedrijf in’. Daarbij komt er onder andere meer aandacht voor bezoekers uit de regio. Het restaurant in het hotel wordt uitgebreid en er komt een nieuwe lounge met bar.

Green Meet*s

Hampshire Hotel Zuid-Drenthe, Green Meet*s Golf en Wellness Resort, zoals de officiële naam sinds oktober is, omvat het duurzame viersterrenhotel met 27 kamers, uitgebreide wellnessfaciliteiten, een restaurant, fitnessfaciliteiten, beauty & massage en het vergader- en conferentiecentrum De Fijnfabriek.

Direct naast het hotel ligt bovendien een 9-holes golfbaan.

Reageer op dit artikel