nieuws

Marcello Pauw nieuwe gm van Apple Park Maastricht

Hotel

Marcello Pauw tot voor kort General Manager van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur en Amrâth Hotel DuCasque is per 19 juni begonnen als General Manager van Golden Tulip Apple Park Maastricht. Hij heeft hiermee de functie overgenomen van Dirk Beljaarts.

Marcello Pauw nieuwe gm van Apple Park Maastricht

Pauw heeft zijn ervaring internationaal opgedaan, waarbij hij onder andere in Groot Brittannië, Curaçao en Aruba in de hotellerie actief is geweest. Vervolgens is Pauw weer naar Maastricht gekomen waarna hij als Directeur van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur en Amrâth Hotel DuCasque heeft gewerkt.

De 39-jarige Pauw is geboren en getogen in Maastricht en zelf afkomstig uit een horecafamilie. Zijn vader was eigenaar van restaurant ’t Plenkske, Hotel Pauw en Hotel de Pauwenhof.

Na het aangekondigde vertrek van Dirk Beljaarts kwam Pauw al snel in contact met eigenaar Benoit Wesly. Pauw zegt kansen te zien voor de toekomst. ‘Maastricht ondergaat een bijzondere metamorfose. De ondertunneling van de stad met

aanleg van de groene loper voor de deur, maar ook zoveel andere zaken die positief zullen bijdragen aan de toekomst, zoals de komst van het meest duurzame zwembad van Nederland, gelegen op een steenworp afstand’, aldus Pauw.

Reageer op dit artikel