nieuws

Nepaccount van Bas Hoogland op Twitter

Hotel

Commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks heeft te maken met een twitteraar die zich uitgeeft als Bas Hoogland. Het nepaccount maakt gebruik van de foto van Hoogland en is qua twitteradres bijna niet van echt te onderscheiden.

Nepaccount van Bas Hoogland op Twitter

Het verschil met het echte account van Hoogland is dat het nepaccount www.twitter.com/bashoogiand heet. De ‘l’ is daarbij vervangen door een ‘i’. Wie het nepaccount bekijkt, ziet een foto van Hoogland en de correct geschreven naam.

Bas Hoogland heeft vrijdagmiddag op Twitter melding gemaakt van het nepaccount. ‘LET OP: er is een nep account van mij gemaakt @bashoogiand (hoofdletter i ipv L, bijna niet te zien) volgen of RT heeft geen zin ! Groet!’, aldus Bas Hoogland.

Tot dusver zijn er twee berichten verstuurd door het nepaccount. Het nepaccount heeft tien volgers. De echte Bas Hoogland heeft ruim 13.000 volgers op Twitter.

Reageer op dit artikel