nieuws

Seats2meet ook naar België

Hotel

In Antwerpen opent deze week de eerste Seats2Meet locatie van België. België is hiermee het vierde land waar het Seats2meet voet aan de grond zet. In Nederland zijn nu zestig locaties van het innovatieve concept. In 2014 moeten dit er 100 zijn. Seats2Meet wil dan in tien landen operationeel zijn.

Seats2meet ook naar België

Seats2Meet Antwerpen komt in Kube8, gevestigd in een oude graanmaalderij. De locatie wordt geopend tijdens de eerste bijeenkomst van de Social Media Club van Antwerpen. Ondernemer Dominik van Landeghem staat samen met twee compagnons aan het roer van deze eerste locatie in Antwerpen.

De zestigste locatie van Nederland is geopend in de Beurs van Berlage in Amsterdam, Meet&Workspace Berlage van Felix Lepoutre.

Mede-eigenaar Marielle Sijgers laat Missethoreca.nl weten dat er nog veel meer in de pijplijn zit. ‘Alleen al de afgelopen drie weken hebben we potentiële ondernemers mogen ontvangen uit India, Singapore, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Roemenië, Finland en Duitsland’.

Ze vervolgt: ‘Het netwerk groeit exponentieel bij het openen van iedere locatie en wordt daarmee steeds krachtiger.’ Sijgers onderstreept daarbij het belang en de kracht van de groei. ‘In 2014 willen we de 100ste locatie in Nederland openen en in minstens 10 landen operationeel te zijn.’ Eerder vandaag werd bekend dat de locatie van Seats2Meet in Maarssen gaat sluiten.

Reageer op dit artikel