nieuws

Digitale marktplaats voor hotellerie gelanceerd

Hotel

Liran Jacob Rosenfeld en Salick Cogan hebben Roomixer gelanceerd. Deze ‘digitale marktplaats voor hotelprofessionals’ biedt de gelegenheid kamers en gasten te mixen binnen de hotellerie van de stad. De initiatiefnemers zijn maandag 1 juli gestart met Amsterdam.

Digitale marktplaats voor hotellerie gelanceerd

Doel van Roomixer is dat hotels nooit meer een ‘nee’ hoeven te verkopen, omdat kamers en gasten kunnen worden gemixt binnen een stad. Het platform moet voorkomen dat de gast niet terechtkan en zelf op zoek moet naar een alternatief.

Op het nieuwe platform hebben hotels de gelegenheid een boeking door te verkopen, met toestemming van de gast en als extra service. ‘Voor een fractie van de boekingswaarde koopt men de boeking en dus de contactgegevens van de gast’, aldus de initiatiefnemers.

Sinds maandag 1 juli is Roomixer actief in Amsterdam.

Reageer op dit artikel