nieuws

Hilton opent vierduizendste hotel

Hotel

Hilton heeft haar vierduizendste hotel geopend. Het hotel bevindt zich in China in Shijiazhuang. Hilton is naar eigen zeggen sinds 2007 het snelst groeiende hotelbedrijf in de wereld. Alleen dit jaar opende de hotelgroep al meer dan honderd nieuwe hotels.

Hilton opent vierduizendste hotel

Hilton heeft daarnaast nog zo’n duizend hotel op de planning staan met een totaal van 176.000 nieuwe hotelkamers. In Nederland opent de hotelketen een nieuw Hilton Hotel op Schiphol met 433 kamers. De opening staat gepland voor 2015. In Amsterdam wordt hard gewerkt aan de realisatie van het luxe Waldorf Astoria. Dit hotel opent in maart 2014. Recent zijn in Hoofddorp en Amsterdam hotels geopend van het driesterrenmerk Hampton by Hilton. Leiden herbergt de eerste Garden Inn van Hilton in Nederland.

‘2013 Was tot dusver een uitzonderlijk jaar voor ons bedrijf en dat we deze mijlpaal van ons 4000ste hotel hebben bereikt, bevestigt ons streven om het beste bedrijf in hospitality te zijn. Onze merken geven duurzaam en in alle regio’s wereldwijd een ongekende groei te zien en we blijven vernieuwen om onze gasten een uitzonderlijke ervaring te bieden’. zegt Christopher J. Nassetta, president en ceo van Hilton Worldwide.

Hilton hanteert merken als Waldorf Astoria, Conrad, Hilton, DoubleTree, Embassy, Garden Inn, Hampton, Homewood, Home2Suites en Grand Vacations.

Reageer op dit artikel