nieuws

Marcel van Aelst vice-voorzitter RvB Okura-groep

Hotel

Marcel van Aelst, voormalig general manager van het Okura hotel in Amsterdam, is benoemd tot vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van de Okura-groep. Van Aelst wordt met deze benoeming de tweede man van de internationale keten met 80 hotels.

Marcel van Aelst vice-voorzitter RvB Okura-groep

Marcel van Aelst vervult zijn nieuwe functie van vice-voorzitter naast zijn rol als president bij Jal Hotels en zijn functie van statutair directeur van het Okura hotel in Amsterdam.

De Okura-groep heeft naast Okura Hotels en Resorts ook 79,6 procent belang in JAL Hotels, eigenaar van Nikko en Jal City Hotels. Daarnaast is er Okura Enterprise, een productielijn voor chocolade, brood en ijs dat in Okura’s eigen delicatessenzaken verkrijgbaar is. Ook het Okura Museum of Art in Tokyo behoort tot de groep.

Reageer op dit artikel