nieuws

Nieuwe eigenaren voor hotel Ozinga in Sneek

Hotel

Hotel Ozinga in Sneek heeft nieuwe eigenaren. De Leeuwarder Courant meldt dat na jaren van leegstand ‘eindelijk’ een exploitant is gevonden voor het pand aan de Lemmerweg. In mei 2014 moet er De Sneker Stadsherberg openen.

Nieuwe eigenaren voor hotel Ozinga in Sneek
Henkvanderveer.nl

Na jarenlange leegstand krijgt het Sneker hotel Ozinga eindelijk een nieuwe eigenaar, zo schrijft de Leeuwarder Courant op de website. ‘De familie Feenstra-Bloemendal heeft het gebouw van wijlen en vermaarde uitbaatster Jikke Ozinga gekocht van woningstichting de Wieren’, aldus het artikel.

De drie dochters van het gezin krijgen de leiding over de horecagelegenheid, die in mei 2014 moet openen als De Sneker Stadsherberg. Het hotel krijgt volgens het artikel negen kamers en een bescheiden daghoreca.

Behalve het hotelgebouw is volgens de Leeuwarder Courant ook de oude stadsboerderij aangekocht. Deze wordt op termijn mogelijk verbouwd. In mei 2014 moet de deuren van het nieuwe bedrijf openen.

Reageer op dit artikel