nieuws

Derde video Xtreme Booking online

Hotel

Hotelboekingssite Hotels.com heeft de derde video uit de serie Xtreme Booking video’s gepubliceerd. In de video is te zien hoe waaghalzen tijdens een woeste waterafdeling via hun mobieltje een hotelkamer boeken.

Derde video Xtreme Booking online

Het Japanse stuntteam De Tokyo Shock Boys laat in de video zien dat in een paar klikken via een app op een mobieltje een kamer in het Matsunoi hotel te boeken. De video is de derde uit de serie Xtreme Booking op YouTube.

‘De nieuwste bijdrage aan de Hotels.com Xtreme Booking serie is spectaculair. De video laat zien dat onze app je zelfs in de meest extreme situaties helpt om de perfecte last minute deal te vinden’, vindt Johan Svanstrom, Managing Director van Hotels.com in Azië-Pacific, meldt TrouPress.nl.

Reageer op dit artikel