nieuws

Olcay Gulsen denkt aan hotel in Amsterdam

Hotel

Opnieuw iemand uit de modewereld die een toekomst ziet in de horeca. Lingerieontwerper Marlies Dekkers is sinds 1 juni eigenaar van een b&b in Rotterdam en nu denkt Olcay Gulsen van kledingmerk SuperTrash aan het openen van een hotel in Amsterdam.

Olcay Gulsen denkt aan hotel in Amsterdam

Eigenaresse Olcay Gulsen van het populaire kledingmerk SuperTrash wil dolgraag een hotel openen, zo schrijft RTL Nieuws op de website. ‘Het eerste hotel staat dan in Amsterdam, het is een groot monumentaal pand met vijftig tot zestig kamers’, wordt Gulsen geciteerd.

SuperTrash

Gulsen droomt van een SuperTrash hotel, zo gaat het artikel verder. Het hotel moet dan exclusief voor memberships zijn, hetgeen zou moeten zorgen voor een familiegevoel. Gulsen ziet een mengeling van toeristen en Amsterdammers voor zich.

Marlies Dekkers

Lingerieontwerpster Marlies Dekkers is sinds 1 juni actief met een bed & breakfast in haar herenhuis in Rotterdam. Voor €350 kunnen gasten terecht in één van de luxe slaapkamers in de woning aan de Mathenesserlaan in Rotterdam-West.

Reageer op dit artikel