nieuws

Persconferentie over staat en mogelijkheden De Pier

Hotel

Op woensdag 14 augustus wordt meer bekend over de situatie en de mogelijkheden van De Pier in Scheveningen. Daarvoor is een persconferentie uitgeschreven.

Persconferentie over staat en mogelijkheden De Pier

Diverse partijen zoals Troostwijk Veilingen, curator Marc Udink, Royal HaskoningDHV en Van Spronsen en Partners geven tekst en uitleg over De Pier. Zo zal een ingenieur van Royal HaskoningDHV vertellen over de bouwkundige staat van De Pier en gaat Guido Verschoor van adviesbureau Van Spronsen & Partners in op de ontwikkelingsmogelijkheden van het gebouw.

De Pier in Scheveningen staat al enige tijd leeg. Recent maakte EasyHotels bekend interesse te hebben een hotel te beginnen op de fameuze locatie voor de Scheveningse kust.  In juni werd bekendgemaakt dat ergens in september De Pier wordt geveild.

Reageer op dit artikel