nieuws

Nieuwe directeur voor HotelSpecials.nl

Hotel

Remco Hofstede vertrekt als directeur van HotelSpecials.nl. Hofstede wordt opgevolgd door Dennis van Allemeersch. Hofstede gaat zich volledig richten op de groei van zusterbedrijf BungalowSpecial.nl.

Nieuwe directeur voor HotelSpecials.nl

Hofstede vertrekt na 11 jaar bij HotelSpecials.nl. Hij is vanaf het begin samen met medeoprichter Nick Stals betrokken bij de boekingssite.

Vanaf 15 oktober neemt Van Allemeersch de rol als directeur over van Hofstede. Van Allemeersch krijgt de dagelijkse leiding en wordt verantwoordelijk voor de strategie en groei van Hotel Booker BV, waar onder andere de labels HotelSpecials.nl, HotelSpecials.be en HotelAanbiedingen.nl onder vallen.

‘Wat me met name aanspreekt is de missie van Hotel Booker BV om mensen in staat te stellen er vaker tussenuit te gaan middels het bieden van voordeel en gemak’, aldus Van Allemeersch, die de afgelopen 6 jaar bij Marktplaats/eBay heeft gewerkt met als laatste functie Directeur B2C van Classifield Noord-Europa.

Ook voor BungalowSpecials.nl wordt een nieuwe fase ingeluid. Hofstede zegt uit te kijken naar zijn nieuwe uitdaging: ‘Ik ga mij focussen op nieuwe groeimogelijkheden van BungalowSpecials.nl en een internationale uitbreiding naar België en Duitsland’, aldus Hofstede.

Reageer op dit artikel