nieuws

Nieuwe huurder voor hotel Frederiksoord

Hotel

Hotel Frederiksoord in Frederiksoord gaat weer open. Dagblad van het Noorden meldt dat een nieuwe huurder is gevonden voor de horecagelegenheid, die per 1 april was gesloten door vader Martin en zoon Christian van Staveren.

Nieuwe huurder voor hotel Frederiksoord

Volgende week wordt de overeenkomst met de nieuwe huurder getekend, schrijft Dagblad van het Noorden. Tot 1 april dit jaar was hotel Frederiksoord in Frederiksoord in handen van Martin en Christian van Staveren.

Teruglopende omzetten

Zij beëindigden de exploitatie, inclusief het restaurant Fréderique, na een periode van bijna vier jaar. Reden voor het besluit van vader en zoon was het steeds verder teruglopen van de omzetten, waardoor deze uiteindelijk te gering waren om een goed rendement te behalen.

Monumentaal pand

Het pand waarin Frederiksoord huisvest, werd in 1885 verbouwd tot hotel, aldus het artikel. Sinds de jaren 70 staat het op de monumentenlijst.

Reageer op dit artikel