nieuws

Amrâth Hotel Frans Hals: nieuwe leiding

Hotel

Fanny van den Dries is aangesteld als nieuwe general manager van Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem. Van den Dries volgt David Dreese op; deze laatste is aagesteld als operationeel directeur van Amrâth Hotels.

Amrâth Hotel Frans Hals: nieuwe leiding

Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem heeft een nieuwe general manager. Sinds 15 januari heeft Fanny van den Dries de leiding over het Haarlemse hotel. Ze neemt de functie van David Dreese over. Sinds 1 januari is Dreese aangesteld als operationeel directeur van Amrâth Hotels.

Hotels van Oranje

Van den Dries heeft binnen Amrâth Hotels diverse functies vervuld. Ze maakte een kort uitstapje als event manager bij Hotels van Oranje, maar keerde daarna weer terug bij Amrâth als assisent manager van het viersterrenhotel Frans Hals.

Reageer op dit artikel