nieuws

Genomineerden Citymarketing Innovatie Award 2014

Hotel

Initiatieven in Bergen op Zoom, Utrecht en Ede-Wageningen zijn genomineerd voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Award 2014. De winnaar van de prestigieuze citymarketingprijs wordt op donderdag 23 januari bekendgemaakt.

Genomineerden Citymarketing Innovatie Award 2014

Uit ongeveer twintig inzendingen heeft de jury drie initiatieven gekozen die in aanmerking komen voor de award. Het gaat om Het Bergse Ideeën Lab van Aangenaam Bergen op Zoom, Utrecht Gastvrij 3.0 van Toerisme Utrecht en World Food Center een initiatief van zeven partners binnen de Regio FoodValley (Ede-Wageningen).

De winnaar wordt op 23 januari bekendgemaakt tijdens de Dag van de Citymarketing in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht. In de jury zitten onder andere burgemeester Tom Rombouts van de gemeente ’s Hertogenbosch en Gaston Crolla, voorzitter van Netwerk Citymarketing Nederland.

Reageer op dit artikel