nieuws

Jan van Scorel sluit aan bij Hampshire

Hotel

Hotel Jan van Scorel in Schoorl heeft zich aangesloten bij Hampshire. Het bekende hotel in Noord-Holland heeft voor Hampshire gekozen omdat het de eigen identiteit kan behouden, vanwege de goede naam en omdat er in de regio niet veel hotels van Hampshire zijn.

Jan van Scorel sluit aan bij Hampshire

Dat laat marketingmanager Daniëlle Stokman weten. Hotel Jan van Scorel was voorheen onderdeel van Maxima Hotels, de onderneming van Sjoerd Jonker. Jonker is tevens eigenaar van Best Western Amsterdam Airport Hotel Uithoorn.

Hotel Jan van Scorel ligt in het duinlandschap van Schoorl op korte afstand van Alkmaar. Het hotel heeft vier sterren, negen vergaderzalen en een luxe vergadervilla ‘Villa an Duin’. Hamphire is met ruim tachtig hotels een van de grootste hotelketens van de Benelux.

Reageer op dit artikel