nieuws

Hotelmerk W naar Nederland

Hotel

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. heeft bekendgemaakt dat hotelwerk W debuteert in Nederland. In de herfst van 2015 opent W de deuren in Amsterdam.

Hotelmerk W naar Nederland

Het hotel is eigendom van STAG Europe (Grafenau) BV en is gelegen achter de prestigieuze Dam in hartje Amsterdam en het Koninklijk Paleis, op steenworp afstand van de iconische grachtengordel met restaurants, bars en levendige uitgaansleven.

‘Wij zijn trots om het merk W in Amsterdam te introduceren en dit eigentijdse, design lifestyle-merk uit te breiden naar de primaire markten in Europa en wereldwijd’, aldus Michael Wale, President, Starwood Hotels & Resorts, Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Wale: ‘De levendigheid en energie van Amsterdam, in combinatie met het sterke culturele aanbod van de stad, vormen de perfecte achtergrond voor het W-merk dat een nieuw type moderne luxe toevoegt aan de Nederlandse hotelscène’.

Reageer op dit artikel