nieuws

Nieuw hotel van Andy Murray in de prijzen

Hotel

Nog geen maand na de officiële opening is het Cromlix Hotel van toptennisser Andy Murray bekroond tot het beste hotel van Schotland. Murray startte een hotel vlakbij zijn geboortegrond in het gerucht Kinbuck om de lokale economie te stimuleren.

Nieuw hotel van Andy Murray in de prijzen

Afgelopen weekend kreeg het Cromlix Hotel een prijs bij de uitreiking van de Scottish Hotel Award. Het hotel kreeg de eerste maand veel lovende kritieken en kon rekenen op veel positieve reviews.

Voor Murray, die door zijn werk als tennisser in veel hotels verblijft, is de aankoop van het 2 miljoen euro kostende hotel een belangrijk gebaar voor zijn geboorteplaats. Het hotel biedt aan veertig lokale mensen werk en is daarmee goed voor de lokale economie.

Reageer op dit artikel