nieuws

Priceline: ‘Advertenties Facebook en Twitter niet effectief

Hotel

Topman Darren Huston van boekingsgigant Priceline is niet te spreken over de advertenties op Facebook en Twitter. Volgens Huston zijn advertenties op Facebook en Twitter niet effectief voor de reisbranche.

Priceline: ‘Advertenties Facebook en Twitter niet effectief

Priceline is met 1,8 miljard dollar afgelopen jaar een van de grootste adverteerders op internet. Bijna 90 procent van het advententiebudget van Priceline gaat op aan Google.

‘Voor Facebook en Twitter hebben we eindeloos veel geld, maar we hebben er niets gevonden’, aldus Huston in een interview tegenover persbureau Bloomberg.

Vorige week kwamen berichten door dat Google zich serieus gaat mengen in de rol van boekingssite voor hotelkamers. Experts spreken van een gewaagde stap omdat een substantieel deel van het inkomen van de zoekgigant wordt verzorgd door advertenties van grote boekingskanalen als Priceline.com en Booking.com.

Reageer op dit artikel