nieuws

Hotel Hoog-Holten waarschuwt voor walk-out

Hotel

Hotel Hoog Holten in Holten waarschuwt voor een walk-out. Een gast die drie nachten verbleef in het hotel, is weggegaan zonder te betalen. ‘Heel slim liet hij wel wat spullen op zijn kamer achter, zodat we het niet direct door hadden, laat Yvonne Davina-Vermeulen van het hotel weten. Hoog-Holten is niet het enige getroffen hotel.

Hotel Hoog-Holten waarschuwt voor walk-out

Recent heeft Hotel Herikerberg in Markelo ook een walk-out gehad. ‘Waarschijnlijk gaat het om dezelfde man.’ Bij het IJsselhotel in Deventer is exact hetzelfde gebeurd met een reservering onder dezelfde naam. Dit is echter al langer geleden gebeurd.

Hoog-Holten waarschuwt collega-hoteliers middels deze mail:
‘Hierbij een waarschuwing. Onderstaande gast heeft bij ons verbleven en is na 3 nachten spoorloos verdwenen. Heel slim heeft hij wel wat spullen op de kamer achtergelaten, dus we hadden het niet direct door. De tweede persoon die de rekening zou voldoen die is uiteraard nooit gearriveerd.

Reserveringsmail nep-gast

De mail:Graag wil ik 2 kamers reserveren met verschillende aankomstdatums. Het gaat om de volgende dagen, 1X aankomst vandaag 26-04-2014 en vertrek vrijdag 02-05-2014 met als gast dhr. van de Pol 1X aankomst woensdag 30-04-2014  en ook vertrek vrijdag 02-05-2014 dan ben ik zelf de gast Johan Gillissen. Het is Dhr. van de Pol toegestaan te ontbijten, dineren en een drankje te nuttigen etc. Ik zal de gehele factuur voldoen bij ons beider vertrek op vrijdag 02-05-2014.

Graag een bevestiging retour.
Met vriendelijke groet,
Gillissen Accountants
Johan Gillissen
Schuitvaartgracht 103
4382GJ Vlissingen
Rek. nr.125718469

Bekijk hier tips tegen fraude in de hotellerie.

Reageer op dit artikel