nieuws

Hotelkamer reserveren met Google Glass

Hotel

De eerste hotelreserveringsapp voor de Google Glass komt eraan. De applicatie biedt gebruikers van de technobril de mogelijkheid om een geschikt hotel te vinden in de buurt.

Hotelkamer reserveren met Google Glass

De app heet ‘Hotel Near Me’ en wordt ontworpen door Destinia in samenwerking met Glob3Mobile. Via de app kunnen gebruikers van de bril door een lijst met hotels bladeren en ze filteren op prijs. Met een eenvoudige klik op de bril is het mogelijk om informatie over het hotel te lezen.

Via de bril kunnen gebruikers een kamer reserveren waarna Google Glass de gast via de bril naar het hotel leidt. Volgens experts gaat het om een revolutie in toerisme. De app wordt momenteel getest bij Google in afwachting van de definitieve goedkeuring.

Nog voor de app goed en wel in gebruik is, wordt er al gesproken over nieuwe mogelijkheden. Zo moet het in de toekomst mogelijk worden om zoekopdrachten te verfijnen en om te werken met spraakopdrachten.

 

Ga naar Misset Horeca Connect en denk mee over het gebruik van Google Glass in de horeca.

Reageer op dit artikel