nieuws

Nieuwe manager Hotel de Wageningsche Berg

Hotel

Hotel De Wageningsche Berg van Jaap Venendaal wordt sinds 1 mei geleid door Ties Huurman. Hij is de nieuwe locatiemanager van het recent herbouwde hotel met 108 kamers,

Nieuwe manager Hotel de Wageningsche Berg

Ties Huurman, geboren en getogen Wageninger, heeft diverse horecabedrijven gehad. Op Sint Maarten had hij een eigen openluchtbar met live entertainment. Daarna kwam er een Amerikaans avontuur op zijn pad en heeft hij 9 maanden in New York in een bruisend partycentrum gewerkt.

Terug in Nederland begon het ondernemerschap weer te kriebelen en is hij zijn eigen eetcafé begonnen ‘de Clochard’, met een uitgebreide Franse kaart.

Ties Huurman: ‘Hotel de Wageningsche Berg is een unieke locatie. Deze plek verdient het om de nummer één van Wageningen en omstreken te zijn. Ik zal me voor 200 procent inzetten, samen met het team, om dit te volbrengen en te behouden.’

Reageer op dit artikel