nieuws

Personality Award voor hotelier Harry Westers

Hotel

Hotelier Harry Westers van WestCord Hotels heeft op 12 mei de Personality Award gekregen voor zijn loopbaan. Dat is bekendgemaakt tijdens het Misset Horeca Top 100 event op 12 mei in Utrecht bij Grand Hotel Karel V.

Personality Award voor hotelier Harry Westers

Sinds 2003 is Harry Westers in de Horeca Top 100 te vinden. Dit jaar op plek 21 met zijn in 2001 opgerichte WestCord Hotels. Tijdens de presentatie van deze Horeca top 100, werd de awardwinnaar bekendgemaakt.

Selfmade horecaman
Misset Horeca kent de Personality Award 2013 toe aan Westers. Het is een oeuvreprijs voor de noordeling en selfmade horecaman die met beide benen op de grond blijft. Als achttienjarige startte Westers zijn loopbaan als hotelier. In de praktijk leerde hij het horecavak en het ondernemen.

Elevé
Anno 2014 telt WestCord vijftien hotels. Het eerste hotel, De Wadden op Vlieland, kocht zijn vader voor Westers. Daarna hij maakte de oversteek naar het vaste land. Nu is hij succesvol op de Waddeneilanden en aan wal. Vorig jaar nam hij de SS Rotterdam over en haalde sterrestaurant Elevé naar de bovenste etage van WTC-hotel in Leeuwarden.

Reageer op dit artikel