nieuws

Cockpit in Corendon hotel Amsterdam

Hotel

In het toekomstige Corendon hotel in Amsterdam is donderdag 12 juni het voorste deel van een Boeing 737 geplaatst. De cockpit komt in de suite op de zevende etage van het hotel. Gasten kunnen er in slapen en er kunnen ook meetings in plaatsvinden.

Cockpit in Corendon hotel Amsterdam

Het Corendon Vitality Hotel Amsterdam – met 263 kamers – opent over een ruim half jaar haar deuren aan de Aletta Jacobslaan. De nieuwe 737 Cockpit Suite heeft een oppervlakte van 120 vierkante meter. Gasten kunnen er in overnachten, maar er kan ook in vergaderd of gedineerd worden. De cockpitsuite heeft namelijk twee boardrooms.

Het Corendon Vitality Hotel Amsterdam krijgt naast de cockpit een Mediterraans restaurant & bar, een Bazaar-concept, en 1000 vierkante meter Vitality Spa & Wellness. Hierin onder meer traditionele Hammams, een Turks stoombad, sauna’s, indoor zwembad, indoor strand, diverse behandelruimten, een fitness en Barber & Beauty shop.

Voor gasten die al dan niet tijdelijk zorgbehoevend zijn, heeft het hotel van Corendon onder andere 14 Vitality kamers. In deze kamers zijn voorzieningen voor gasten die minder mobiel zijn, in een rolstoel zitten of revalideren na een operatie. Naast de inroom gym kunnen deze gasten ook gebruik maken van de fitness en behandelruimten.

Reageer op dit artikel