nieuws

Expedia accepteert Bitcoins

Hotel

Expedia gaat bitcoins accepteren bij hotelboekingen. De boekingssite werkt daarbij samen met Coinbase.

Expedia accepteert Bitcoins

Een woordvoerder van Expedia laat weten dat het bedrijf overweegt om de bitcoin ook de accepteren als betaalmiddel bij boekingen van vluchten, arrangementen en autohuur. De ervaringen bij hotelboekingen gaan bepalen wanneer andere sectoren van Expedia de bitcoin kunnen gebruiken.

Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Bitcoins kunnen worden opgeslagen op een computer in de vorm van het wallet bestand of worden beheerd door een derde partij, een portemonneedienst. In beide gevallen kan het geld naar een ander persoon of organisatie worden verzonden via het internet.

Reageer op dit artikel