nieuws

Hotel Het Roode Koper opent vakantievilla

Hotel

Hotel het Roode Koper in Leuvenum van de familie Sörensen heeft op het landgoed een nieuwe vakantievilla geopend. De villa biedt slaapplaatsen aan vier volwassenen en vier kinderen. In de keuken van de villa wordt voor de gasten privé gekookt.

Hotel Het Roode Koper opent vakantievilla

De voormalige paardenstallen op het landgoed zijn verbouwd tot een villa te midden van een grote privétuin en met uitzicht op de bossen. Het Manegehuis – zoals de villa heet – is voorzien van sauna, een moderne keuken waar voor de gasten privé gekookt wordt, een kinderkamer voor vier kinderen en twee ouderslaapkamers.

Op het terrein zijn een verwarmd zwembad, tennisveld en manege. De villa wordt in z’n geheel of in twee delen verhuurd, afhankelijk van het aantal gasten. Hotel Het Roode Koper zelf telt dertig hotelkamers.

‘De culinaire invulling van een verblijf in de villa wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van de gast’, zo zegt de familie Sörensen.

Reageer op dit artikel