nieuws

Exploitatie zorghotel Udens Duyn in handen Fitland

Hotel

Fitland gaat participeren in de exploitatie van zorghotel Udens Duyn van BrabantZorg en ziekenhuis Bernhoven. Op dit moment zijn gesprekken gaande over een samenwerking die moet leiden tot het delen van kennis en expertise op het gebied van management, horeca, verkoop en communicatie.

Exploitatie zorghotel Udens Duyn in handen Fitland

De samenwerking tussen Fitland en zorghotel Udens Duyn wordt gemeld door het Brabants Dagblad, dat meldt dat beide partijen daarover in gesprek zijn. Het moet onder ander leiden tot het delen van kennis en expertise en een flexibelere inzet van personeel.

Veghel

Fitland nam vorige maand Zorghotel Veghel over en liet toen weten de exploitatie voort te zetten als een regulier hotel met een restaurant.

Zorghotel Udens Duyn – nieuwbouw – opende in maart dit jaar de deuren en beschikt over 55 luxe kamers (bekijk hier een fotoreportage).

Zorghotel

Het Brabants Dagblad citeert Fitland-directeur Maarten van Kampen. Volgens hem moet Udens Duyn de herstellocatie worden in de regio.

Door de krachten te bundelen, ziet hij in Uden kansen voor een goedlopend zorghotel.

In het artikel wordt gemeld dat de samenwerking naar verwachting in augustus van start gaat. Fitland heeft hotels in Mill, Leiden, Helmond en Uden, later dit jaar komt Sittard daar bij.

Reageer op dit artikel