nieuws

Lakehouse best gereviewde hotel ter wereld

Hotel

Het viersterrenhotel Lakehouse Hotel and Resort in San Marcos, Californië in de Verenigde Staten is het best gereviewde hotel ter wereld op Expedia. Het hoogst genoteerde Europese hotel in de lijst is het Epoque Hotel in het Roemeense Boekarest.

Lakehouse best gereviewde hotel ter wereld

Achter Lakehouse Hotel and Resort staat Blue Karma Resort op Bali op plaats twee in de lijst van best gereviewde hotels op boekingsreus Expedia. Derde is het luxe Dar Al Masyaf Madinat Jumeirah in Dubai.

Gevolgd door Homestead Cottages in Awahnee, Californië in de Verenigde Staten. Dit hotel heeft ‘slechts’ drie sterren, maar krijgt aantoonbaar betere reviews dat veel bekende vijfsterrenhotels. Vijfde in de ranglijst van Expedia staat Apache Casino Hotel in Lawton, Okblahoma in de VS.

In de top-10 staan zes hotels uit de VS. Vorig jaar waren dat nog zes hotels uit Mexico. Het beste en enige Europese hotel in de top-10 is het Epoque Hotel in Boekarest op plaats 10.

De ranglijst komt tot stad op basis van gecontroleerde gastenreviews en input van experts van Expedia. De lijst wordt jaarlijks samengesteld.

Reageer op dit artikel