nieuws

Seats2meet test stiltelocaties met Seats4silence

Hotel

Vergaderconcept Seats2meet komt in september met Seats4silence. Het gaat hierbij om vergadering- of ontmoetingsplekken op stille, rustige locaties zoals landhuizen, kastelen of boerderijen. Momenteel voert het een pilot uit om Seats4silence te testen.

Seats2meet test stiltelocaties met Seats4silence

Dat laat Ronald van den Hoff, eigenaar van Seats2meet, weten in een video-interview met Misset Horeca. ‘Er zijn in dit land een aantal prachtige plekken, stilte plekken of kleine plekken, waar bijvoorbeeld twee mensen een goed gesprek in een boomgaard kunnen voeren. We willen dat soort plekken ontsluiten binnen het Seats2meet-systeem. Zodat je het ene moment in de stad aan het werk bent en het andere moment een rustige locatie kiest’, aldus Van den Hoff.

Seats4silence begeeft zich momenteel in een pilotfase. Het is de bedoeling dat het in september operationeel is. Van den Hoff: ‘Wat ik voor me zie is dat je vanuit het ecosysteem van Seats2meet zegt dat je bijvoorbeeld een coaching gesprek gaat voeren vanuit de boomgaard. Of we gaan met een aantal mensen wandelen over een landgoed. Of er zijn thematische bijeenkomsten op een kleinschaliger niveau dan op congreszalen. We zouden zelfs toe kunnen gaan naar een Airbnb voor vergaderbedrijven’.

Reageer op dit artikel