nieuws

Groupon Nederland breidt uit met hotels Expedia

Hotel

Groupon Nederland breidt het reisaanbod uit met duizenden nieuwe hotels op haar website. De kortingsgigant gaat hiervoor samenwerken met Expedia. Maandag 25 augustus lanceert Groupon haar nieuwe website met daarop de hotel-aanbiedingen.

Groupon Nederland breidt uit met hotels Expedia

Gasten die gebruik maken van de hotelaanbiedingen via Groupon ontvangen vijf procent van de aankoopprijs terug in Groupon-credits. De Expedia-hotels worden zonder de gebruikelijke Groupon-korting aangeboden.

Met de nieuwe website voegt Groupon ook in Nederland Marktselectie toe aan haar travel-aanbod. Hiermee krijgt de bezoeker van de dealsite een actueel aanbod tegen marktprijs die aansluit op de zoekvraag, ook als Groupon daar op dat moment geen deal voor heeft.

Hotels zonder korting

Met de aanvulling van Marktselectie voegt Groupon duizenden hotels toe aan het travel-aanbod. De nieuwe website inclusief Marktselectie is vanaf 25 augustus beschikbaar. In Noord-Amerika startte Groupon al eerder met het aanbieden van hotels zonder korting.

Groupon-credits

Voor de consument is het interessant om het aanbod van Expedia te boeken via Groupon, omdat hij vijf procent van de aankoopprijs terug krijgt in Groupon-credits. Deze kan hij bij een volgende aankoop op de website van Groupon besteden.

‘We willen met Marktselectie meer mensen naar ons platform trekken voor het boeken van een reis. Zo voegen we nog meer waarde toe voor de bedrijven waarmee we samenwerken’, zegt Thijs Dirkzwager, directeur Groupon Travel voor Noord-Europa en Benelux.

Reageer op dit artikel