nieuws

Berlijn herfstbestemming nummer één

Hotel

Nederlandse reizigers kiezen dit najaar het vaakst voor Berlijn, blijkt uit onderzoek van Hotelspecials.nl. De Duitse hoofdstad steeg van nummer zes naar één. Berlijn is populair door de goede prijs-kwaliteitsverhouding van de stad.

Berlijn herfstbestemming nummer één

Berlijn blijkt de favoriete najaarsbestemming van Nederlanders. De stad eindigt dit jaar boven andere topbestemmingen als Parijs, Antwerpen, Maastricht en Den Haag. Berlijn staat op één vanwege haar goede prijzen ten opzichte van de kwaliteit. 

Ouderen in Berlijn
Vooral gepensioneerde stellen waarderen Berlijn heel erg. Een eerder onderzoek van Hotelspecials.nl verdeelde reizigers in vier groepen: gezinnen met kinderen, gepensioneerde stellen, stellen boven de 35 en stellen onder de 35. Bij de eerste drie categorieën stonden respectievelijk Antwerpen, Berlijn en Leiden op één.

Reageer op dit artikel