Wisselingen in management Bilderberg

Wisselingen in management Bilderberg

Bilderberg heeft Gunnar Souren benoemd tot regio directeur. Souren gaat de operationele aansturing van de hotels van Bilderberg verzorgen. Souren was general manager van Kasteel Vaalsbroek; dit wordt Willem Hamel. Herman Schreuder verlaat de SS Rotterdam voor het Bilderberg hotel De Klepperman.

Gunnar Souren startte in 2008 als General Manager in Crowne Plaza Maastricht, dat destijds deel uitmaakte van Bilderberg. In 2011 stapte hij over naar Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, waar hij de functie van general manager vervult. Hij begint per 1 maart in zijn nieuwe functie.

Opvolging bij Kasteel Vaalsbroek

Willem Hamel volgt Gunnar Souren op als general manager van Kasteel Vaalsbroek. Hamel is sinds 1997 werkzaam binnen QMH Hotels Ltd in Groot-Brittannië, waar hij diverse  functies bekleedde, waaronder die van general manager van een aantal hotels. In zijn laatste functie van commercial sales manager was hij verantwoordelijk voor de herpositionering van een aantal hotels.

Herman Schreuder van SS naar Klepperman

Herman Schreuder wordt per 1 maart general manager van Bilderberg Hotel De Klepperman. Schreuder was van 2007 tot 2012 werkzaam bij Bilderberg als gm van Bilderberg Résidence Groot Heideborgh en is momenteel general manager op de SS Rotterdam. Hij volgt bij Klepperman Jacintha Verkerk op die haar carrière buiten de hotelketen voortzet.