nieuws

Bavaria bierleverancier alle Fletcher Hotels

Hotel

Bierbrouwer Bavaria en Fletcher hebben op de Horecava een flinke samenwerkingsovereenkomst getekend. Vanaf het eerste kwartaal in 2015 zal Bavaria met een breed assortiment op alle locaties van de Nederlandse hotelketen verkrijgbaar zijn.

Bavaria bierleverancier alle Fletcher Hotels

De overeenkomst betekent een Brabantse alliantie. Cinte Welsing-Swinkels, directeur horeca Nederland van Bavaria, is meer dan content met de deal: ‘Een enorm mooi begin van het jaar. Onze bedrijven delen niet alleen de Brabantse roots maar dragen ook dezelfde filosofie uit: het belang van kwaliteit dat altijd voorop staat en de ambitie om te groeien.’

Fletcher trots
Chris Luken, Chairman van Fletcher Hotels, vult aan: ‘We zijn trots op onze Brabantse roots en het voelt goed om op zo’n prettige én gezellige manier met andere Nederlandse bedrijven zoals Bavaria samen te werken.’ De samenwerking werd op de Horecava met een officiële ondertekening bevestigd.

Reageer op dit artikel