nieuws

Nieuwe branchevereniging voor sauna- en wellnessbedrijven

Hotel

Voor horecabedrijven die actief zijn op de wellnessmarkt is er een nieuwe belangenvereniging; de Vereniging van Nederlandse Sauna en Wellness bedrijven (VNSWB). Afgelopen week vond de kick-off plaats van de nieuwe branchevereniging.

Nieuwe branchevereniging voor sauna- en wellnessbedrijven

De VNSWB gaat zich onder andere inzetten voor werkbare wet- en regelgeving, adequate opleidingen en imagoversterking, zoals de positieve gezondheidseffecten van wellness. De nieuwe branchevereniging gaat samenwerken met KHN.

Op dit moment kent de vereniging bijna 50 leden en het voorlopige bestuur verwacht binnen afzienbare tijd door te groeien naar 75 leden. Het bestuur van VNSWB bestaat uit Hans Dolman (Thermen Bussloo), Pieter Bunt (Sauna Het Friese Woud), Hans Lebbink (Sauna Drome & Sauna de Heuvelrug), Frank van den Bruelle (Spa Sport Hotel Zuiver), Peter Hölscher (International Wellness Resorts) en Dirk Jan Meijer (Livingwell).

Reageer op dit artikel