nieuws

Accor versnelt uitrol online incheckservice

Hotel

De online incheckservice Welcome by Le Club Accorthotels van Accor slaat aan. Meer dan duizend hotels wereldwijd maken momenteel gebruik van de online incheckservice.

Accor versnelt uitrol online incheckservice

Accor laat weten dat het concept dit jaar bij nog eens 1.500 hotels wordt uitgerold. Daarmee is in deze online incheckservice, ook wel fast chech-out genoemd, beschikbaar in 75% van alle Europese hotels van Accor.

Met Welcome by Le Club Accorhotels kan de gast zich twee dagen voor zijn aankomst online registeren. Daarmee wordt de kamer op voorhand gekozen en toegekend op basis van de eerder verschafte informatie. Bij aankomst ligt de sleutel klaar en kan de hotelmanager zijn gast een vlottere ontvangst bieden.

Reageer op dit artikel