nieuws

MeetingReview publiceert reviews voor meetingervaringen

Hotel

In het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg kunnen gasten sinds kort via de in huis geplaatste iPads, KdK App of een aftersalesenquête hun beoordeling schrijven. Deze worden nu voor het eerst extern gepubliceerd door Meetingreview, die hierbij samenwerkt met Olery Feedback.

MeetingReview publiceert reviews voor meetingervaringen

MeetingReview is een onafhankelijk platform voor locaties. Het conferentiehotel is hiermee de eerste locatie die zakelijke reviews niet alleen meer intern gebruikt maar ook extern publiceert.

Bijeenkomst
Het schrijven van reviews voor vergaderlocaties, conferentieruimtes en eventcentra staat nog in de kinderschoenen. Lars Beckers de commercieel manager van Kontakt der Kontinenten zegt dat hij het initiatief van MeetingReview dan ook direct omarmde.

Becher vindt het echter belangrijk dat de beoordeling niet twee keer over dezelfde bijeenkomst wordt geschreven.

MeetingReview
Olery Feedback is een bedrijf dat voor hotels beoordelingen verzamelt en analyseert van bijvoorbeeld TripAdvisor.com, HolidayCheck en Zoover.

Door de integratie met Olery is het nu mogelijk om reviews te krijgen over meetingervaringen in het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Beoordeling
Gasten die een beoordeling schrijven krijgen de vraag of ze de review ook op MeetingReview willen publiceren. Mochten ze geen toestemming geven voor publicatie van de review, dan blijven de antwoorden alleen intern beschikbaar.

Is er wel toestemming dan worden de antwoorden doorgegeven aan MeetingReview. Het bedrijf screent de reviews voor publicatie.

Waardering
Gasten kunnen door de Olery-integratie precies zien wat de score is van de online beoordelingen. Ook de medewerkers blijven zo op de hoogte van de waardering voor de geleverde diensten.

Reageer op dit artikel