nieuws

Uitbreiding Princess Hotel Collection in Oostenrijk

Hotel

De Princess Hotel Collection is een hotel rijker. Het nieuwe Princess Hotel is gelegen in Bergfrieden in Seefeld-Tirol, Oostenrijk. Na een eerdere uitbreiding was het volgens de exploitanten de tijd om zich aan te sluiten bij de Princess Hotel Collection.

Uitbreiding Princess Hotel Collection in Oostenrijk

Marc de Vocht en Mark Smits werden in 2012 partner van het hotel dat is opgericht door Aad Ouborg. Destijds voerde het hotel de naam Princess al. Volgens Marc de Vocht sluit de filosofie van de hotelgroep goed aan bij de eigen ideeën over service en kwaliteit. Tevens zeggen de exploitanten dat ze door samenwerking een grotere markt bereiken.

Goede band
Ook Haike Blaauw, Director of Development Princess Hotel Collection is zeer te spreken over de samenwerking: ‘Voor onze nieuwe hotelgroep is het geweldig om een hotel in Oostenrijk toe te kunnen voegen. Het Princess Hotel Bergfrieden had al een goede band met de Nederlandse markt en hoefde haar naam niet aan te passen om zich bij ons aan te kunnen sluiten.’

Hotelketen
De Princess Hotel Collection is een nieuwe hotelketen. Per 23 maart behoren acht hotels tot de keten. Princess Hotel Loosdrecht/Amsterdam, Hotel Amersfoort, Hotel Epe, Hotel Beekbergen/Apeldoorn, Hotel de Wispelberg, Hotel Victoria, Hotel Dorhout en de nieuwste locatie Hotel Bergfrieden.

Reageer op dit artikel