nieuws

Oostergoo sluit aan bij Princess Hotel Collection

Hotel

Hotel Oostergoo in het Friese Grou sluit zich aan bij de Princess Hotel Collection. De in het voorjaar van 2014 opgerichte Nederlandse hotelcollectie heeft daarmee inmiddels negen hotels in haar bestand, acht in Nederland en één in Oostenrijk.

Oostergoo sluit aan bij Princess Hotel Collection

Volgens hoteliers Marcel en Annemarie Oost van Oosterloo sluit de Princess Hotel Collection prima aan bij het thuisgevoel dat zij met hun hotel willen geven. De Nederlandse hotelcollectie zien ze daarnaast als de beste partij om hen te helpen hun reserveringen te optimaliseren. ‘En ook past de slagzin Home Sweet Hotel uitstekend bij ons hotel’, aldus Marcel Oost.

De Princess Hotel Collection profileert zich als een hotelketen met een nadrukkelijke focus op persoonlijke aandacht voor de gast, transparantie en value for money. Andere hotels die tot de keten behoren zijn Princess Hotel Loosdrecht in Amsterdam, Princess Hotel Amersfoort, Princess Hotel Epe, Princess Hotel Beekbergen-Apeldoorn, Princess Hotel de Wipselberg, Princess Hotel Victoria, Princess Hotel Dorhout Mees en Princess Hotel Bergfrieden in Oostenrijk.

Reageer op dit artikel