nieuws

Landgoed Westerlee ‘herdenkt’ bezoeken van Beatrix

Hotel

Herhaaldelijke bezoeken van prinses Beatrix, destijds koningin, zullen worden ‘herdacht’ op Landgoed Westerlee te Westerlee in het Oldambt. Dit gebeurt door middel van speciale diners.

Landgoed Westerlee ‘herdenkt’ bezoeken van Beatrix

Koningin Beatrix en stromend water in het Oldambt hebben met elkaar te maken. In 1998 liep de toenmalige koningin met laarzen aan door Winschoten dat werd bedreigd door overstroming van het Winschoterdiep. In 2005 liet zij het eerste water in het Oldambtmeer stromen.

Vorstelijk tafelen |
Tijdens het Vorstelijk Tafelen Oldambt diner bij Landgoed Westerlee zal op donderdag 4 juni aandacht worden besteed aan prinses Beatrix en haar bezoeken aan het Oldambt. Dit gebeurde overigens al eerder op 7 mei.

Bij Vorstelijk Tafelen Oldambt werken Museum Slag bij Heiligerlee en Landgoed Westerlee samen. 40 sponsors ondersteunen het project. Diverse bedrijven uit de omgeving leveren streek- en seizoenproducten.

Benefietdiners
In het kader van een jaar Vorstelijk Tafelen Oldambt zijn er tien Vorstelijke diners gepland. Het zijn benefietdiners, de opbrengst gaat deels naar de vrijwilligersorganisatie Musea Heiligerlee. Informatie Vorstelijk Tafelen Oldambt vindt u op de site van Landgoed Westerlee.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel