nieuws

Mövenpick Den Bosch ontvangt Tripadvisor certificaat

Hotel

Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch heeft door TripAdvisor een Certificaat van uitmuntendheid toegekend gekregen. Dit certificaat biedt erkenning voor uitmuntende gastvrijheid.

Mövenpick Den Bosch ontvangt Tripadvisor certificaat

Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen. Onder de winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich accommodaties, eetgelegenheden en attracties uit de hele wereld.

Gasten bedankt
‘We willen graag alle gasten bedanken die de tijd hebben genomen om een beoordeling in te dienen op TripAdvisor’, zegt Wim van der Steen, general manager van het Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch. ‘Er is geen grotere erkenning dan de goedkeuring van onze eigen gasten.’

Reageer op dit artikel