nieuws

Plannen voor hotel in Gemavo-fabriek Eibergen

Hotel

De 24-jarige Dirk Jan Heinen uit het Gelderse Halle wil een voormalige fabriek die al jaren leegstaat in Eibergen, omtoveren tot een budgethotel.

Plannen voor hotel in Gemavo-fabriek Eibergen

De jonge ondernemer wil het hotel met veertig kamers De Kastanjefabriek gaan noemen. Hoewel de geluiden vanuit de bank en gemeente positief zijn en de grond is aangekocht, houdt Heinen nog een slag om de arm om teleurstelling te voorkomen, zo meldt hij De Gelderlander.

Budgethotel

Plan is dat voor 50 euro per nacht in de Gemavo-fabriek verbleven kan worden. Ontbijten is er wel mogelijk, maar lunchen en dineren niet. Heinen hoopt dat het hotel eind 2016 operationeel is. Een hoopvol streven, erkent de hotelier in de dop. Tegenover de Gelderlander zegt hij: ‘Het pand is eigenlijk alleen een karkas. Er zitten geen leidingen en stroomkabels in en de kozijnen en het dak zijn verrot. Maar wat me aantrekt is het oerdegelijke van het pand. En de locatie trekt me.’

Reageer op dit artikel