nieuws

Ronald Reichert general manager Van der Valk Leusden-Amersfoort

Hotel

Na Jan Rutgers als general manager van het Van der Valk Hotel in Tiel krijgt ook het Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort een externe general manager. Ronald Reichert krijgt als niet-familielid de leiding over het hotel in Leusden.

Ronald Reichert general manager Van der Valk  Leusden-Amersfoort
Ronald Reichert

Normaal gesproken wordt een Van der Valk-hotel geleid door iemand uit de familie. ‘Maar ze groeien zo snel, dat lukt niet altijd’, zegt Jan Rutgers. De transfer van Jan Rutgers werd begin juni gemeld door Misset Horeca.

Ronald Reichert was tot juli vorig jaar general manager van Holiday Inn Leiden. Onder leiding van Reichert gaat Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort zich verder positioneren op de zakelijke markt. Reichert werkt sinds mei van dit jaar voor Van der Valk.

‘Komende jaren willen we het hotel verder upgraden. De kamers worden gerenoveerd, er komt een nieuwe entree en er zijn ambitieuze plannen voor een casino.’ aldus Reichert. Afgelopen jaar heeft Hotel Leusden-Amersfoort geïnvesteerd in een eigen shuttlebus voor de zakelijke gast, nieuwe koffiecorners met healthy breaks en is het lunchbuffet in het restaurant aangepast met gezonde en biologische producten.

Reichert zegt enorm enthousiast te zijn over de nieuwe uitdaging bij hotel Leusden-Amersfoort. ‘Hotel Leusden-Amersfoort is een groot hotel met veel mogelijkheden waar met veel energie en enthousiasme gewerkt wordt om bij de top van de Nederlandse congres- en vergaderfaciliteiten te horen.’

Reageer op dit artikel