nieuws

Hotelketen Stayokay komt op de Neude Utrecht

Hotel

Hotelketen Stayokay gaat een hostel openen op de Neude in Utrecht. Een leegstaand kantoorpand moet in de zomer van 2016 plaats gaan bieden voor 260 bedden.

Hotelketen Stayokay komt op de Neude Utrecht

Utrecht stond al langer op het verlanglijstje, zo meldt directeur Marijke Schreiner van Stayokay.  ‘In Utrecht is veel vraag naar hostels. Het aanbod is daar beperkt.’ Plan is dat het hostel in augustus 2016 de deuren opent. Afgelopen weken is een bouwaanvraag ingediend. Die is goedgekeurd.  De hotelketen heeft al een hostel in Bunnik, op nog geen 5 kilometer van Utrecht.

Hostel

Het hostel van Stayokay in de binnenstad krijgt twee- ,vier-, zes-, en meerpersoonskamers.  Op de begane grond komt de entree met receptie. Het hostel telt in totaal vijf verdiepingen met zestig kamers en 260 bedden, een aparte receptie voor grote groepen, ontbijtzaal en loungegedeelte.

Reageer op dit artikel