nieuws

Hotelgasten bestellen roomservice met emoticons op smartphone

Hotel

Bij de Amerikaanse hotelketen Aloft Hotels kunnen gasten vanaf donderdag roomservice bestellen met emoticons op hun smartphone.

Hotelgasten bestellen roomservice met emoticons op smartphone

De zogeheten TiGi-service wordt  gelanceerd in New York. Het concept is simpel: in elke kamer ligt een menu met zes roomservice-pakketten die besteld kunnen worden. De gast kiest een pakket en stuurt via whatsapp de emoticons uit dat pakket, inclusief achternaam en kamernummer.

Emoticons

Zo kan bijvoorbeeld het pakket ‘the hangover’, bestaande uit twee bananen, een pijnstiller en twee flesjes vitaminewater, worden besteld. Gasten versturen dan met hun smartphone het plaatje van een waterdruppel, een pilletje en een banaan naar het hotel.

Reageer op dit artikel