nieuws

Landal: nieuw park bij Loosdrecht

Hotel

Landal bouwt een nieuw park vlakbij de Loosdrechtse Plassen. Volgend jaar wordt gestart met de bouw en in 2017 slapen de eerste gasten er. Het park krijgt de naam ‘t Gooische Hart.

Landal: nieuw park bij Loosdrecht

 

Landal ’t Gooise Hart is een kleinschalig park; naast de huidige 16 recreatievilla´s worden 44 nieuwe luxe recreatievilla´s gebouwd, plus een receptie en speelfaciliteiten. De recreatievilla’s zijn beschikbaar in 2, 4, 6, en 8 persoonstypen, en in comfort, luxe en extra luxe varianten.

De verkoop van de woningen is inmiddels gestart en de verwachting is dat er in 2016 begonnen kan worden met de bouw.

’t Gooise Hart wordt parkachtig aangelegd, met behoud van landschappelijk waardevolle bomen. Het park ligt op de grens van zandgrondlandschap en veenweidelandschap met waterpartijen, de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar het plassengebied.

Op twee kilometer afstand liggen de Loosdrechtse Plassen en per fiets zijn gasten zo bij buitenplaats ‘s-Graveland en de gebieden van Natuurmonumenten of in Ankeveen. Voor ‘Gooise chique’ kan men naar dorpjes als Laren en Blaricum, en voor het Instituut voor Nederlands Beeld & Geluid naar Hilversum. Utrecht ligt op 20 minuten rijden en Amsterdam met het Rijksmuseum is binnen een half uur bereikbaar.

Reageer op dit artikel