nieuws

Michael Meisterling nieuwe ceo EasyHotel Benelux

Hotel

Michael Meisterling is aangesteld als ceo van DanZep Hotels. In zijn nieuwe functie zal hij de groeiambities van EasyHotel Benelux gaan realiseren. DanZep is masterfranchisehouder van die keten in de Benelux.

Michael Meisterling nieuwe ceo EasyHotel Benelux

Meisterling (46) was hiervoor werkzaam als en Managing Director bij hurra.com, één van Europa’s grootste online marketingbureaus, waar hij met toonaangevende reismerken heeft gewerkt. Hij zal deze expertise gaan inbrengen bij easyHotel Benelux. ‘EasyHotel is een fantastisch merk. Ik geloof er dan ook heilig in dat het merk de potentie heeft om de meest toonaangevende hotelketen in Europa te worden. Het no-nonsense concept gecombineerd met de goede locatie en service is zeer aantrekkelijk gebleken voor reizigers.

EasyHotel

EasyHotel is een hotelformule uit de koker van Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van EasyJet. Wereldwijd heeft de keten twintig hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. DanZep Hotels is masterfranchisehouder van EasyHotel Benelux en opende vier jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland, in Amsterdam. Vestigingen in Rotterdam en Den Haag volgden, en inmiddels beschikt DanZep Hotels in totaal over 297 kamers in Nederland.

Reageer op dit artikel