nieuws

NY Basement opent bijna de kelderdeuren

Hotel

Cocktailbar én restaurant NY Basement dat is gevestigd in de kelder van Hotel New York in Rotterdam, opent eind deze maand de deuren.

NY Basement opent bijna de kelderdeuren

de NY Basement is een nieuwe cocktailbar en restaurant in de kelder van Hotel New York. De stijl en de menukaart van de nieuwe zaak zullen sterk verschillen van die in het grand-café erboven. Zo wordt het interieur gedecoreerd in de uitgesproken stijl van het Manhattan uit de jaren ’20 en wordt de NY Basement veel kleiner en daardoor ook meteen intiemer en exclusiever.

Hotel New York

Hotel New York maakt onderdeel uit van de WestCord Hotelketen en de NY Basement is onderdeel van hun concept. Sleutelfiguur is chef Edward de Ridder die zich samen met zijn team over de keuken van de Basement gaat ontfermen. Het brein achter de cocktailkaart is Dyon Seedorf, die in 2014 tweede werd op het NK bartending.

Reageer op dit artikel