nieuws

Vitesse-Valentijn dankzij Fletcher Hotel Doorwerth

Hotel

Wie heeft het mooiste liefdesverhaal? Dat vroegen Fletcher Hotel en voetbalclub Vitesse zich af. Fans konden hun verhaal insturen om kans te maken op een heus Valentijnsarrangement. De winnaars beleefden zaterdag 13 februari de gehele wedstrijd naast de zijlijn…vanaf een bed.

Vitesse-Valentijn dankzij Fletcher Hotel Doorwerth
Foto's: Paul Meima, Vitesse

De oplettende kijker zag zaterdag 13 februari een tweepersoonsbed staan bij de cornervlag in stadion Gelredome. Terwijl Vitesse tegen Heerenveen speelde, bekeken de 26-jarige Pim en zijn vriendin Cristina uit Arnhem de wedstrijd vanaf datzelfde bed. Een Valentijnsactie van Fletcher Hotel Doorwerth.

Moldavië

Het hotel had een prijsvraag uitgeschreven in samenwerking met de voetbalclub: wie heeft het mooiste liefdesverhaal? Aangezien Pim in Nederland woont en zijn vriendin in Moldavië, zien ze elkaar weinig. Toen ze vorig jaar in Arnhem was, nam hij haar mee naar Vitesse. Dat beviel dermate goed dat hij haar dit jaar wilde verrassen waarop hij z’n verhaal instuurde.

Bedbestorming

Het sloeg aan en het duo werd dan ook als winnaar verkozen uit alle inzendingen. Ze mochten eerst de wedstrijd bekijken vanaf het bed. Daarna volgde een overnachting in Fletcher Hotel Doorwerth, dat werd afgesloten met een Valentijnsontbijt. Het meest verrast was het duo waarschijnlijk door het spontane feestje dat losbarstte nadat het complete elftal van Vitesse na de winst, het bed bestormde om de 3-0 overwinning te vieren.

Reageer op dit artikel